Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Nieuwe parkeerplaats de Fenix


Gratis parkeren op een andere plaats

Sinds de bouw van het Gezondheidscentrum kon u gebruik maken van de tijdelijke parkeerplaats aan de Lijnbaan naast het centrum.

Omdat ...
Lees verder »

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts


Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Op de startpagina van onze website vindt u het klachtenformulier (lin...
Lees verder »

Inschrijving patienten


U kunt zich inschrijven in onze praktijk: wanneer u pas in Zwolle bent komen wonen, nog geen huisarts hebt in Zwolle en woonachtig bent in een van de volgende wijken: 

Uw medische gegevens bekend op de huisartsenpost?


Moet u plotseling naar de huisartsenpost? Dan kan het van groot belang zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan inzien. Maar daarvoor is uw toestemming nodig. Die toestemming geeft u schriftelijk, aan uw eigen huisarts en apot...
Lees verder »

Wereld COPD dag


COPD is een longziekte die vaak door roken komt. Stoppen met roken, bewegen en gezond eten zijn belangrijk bij COPD.
Lees verder »

Diabetes onder de aandacht


Sommige mensen hebben een verhoogde kans op diabetes mellitus type 2 (suikerziekte). Vandaag wordt wereldwijd aandacht besteed aan diabetes, in het bijzonder bij vrouwen.
Lees verder »

Nationale Hepatitisdag


Een leverontsteking door een virus, is dat goed te behandelen? Loop ik een risico of heb ik dat lang geleden gelopen? Vanaf vandaag, de Nationale Hepatitisdag, is er extra aandacht voor Hepatitis B en Hepatitis C.
Lees verder »

Heb ik reuma?


Mensen met stijve gewrichten vragen zich wel eens af of ze reuma hebben. Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij gewrichten ontstoken zijn. Thuisarts.nl geeft meer informatie over gewrichtsklachten en reuma.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten